Știi toate fotografiile din ultimul tău concediu? Da, alea 3852. Alea la care te-ai uitat o dată, ai ales câteva dintre ele să trimiți familiei pe mail, ai pus pe Facebook încă 261, apoi ai uitat de ele.

Ei, și noi avem de-astea, și după ani întregi de pus la saltea mii de poze din călătorii ne-am întrebat de ce să nu alegem pe cele mai bune din fiecare loc (în nici un caz 261) și să ținem un blog de călătorie. De fapt un fotoblog de călătorie, că bloguri de travel cu sfaturi și povești se găsesc cu duiumul.

Cum însă ne place să scriem, toate galeriile noastre foto sunt totuși sprijinite de un scurt articolaș pe blog; la întrebări răspundem cu plăcere, dar pentru informații exhaustive despre locurile respective, poftiți pe wikitravel :)

Fotoblogul nostru de călătorie se poate explora în trei feluri: răscolind galeriile foto, răsfoind blogul sau căutând pe hartă.

--
Mugurel si Cristina

P.S. Voiai să știi și cine suntem noi?

Cristina (christudor.photos) a scris 6 ani la o simpatică revistă online care are ca mascotă un hipopotam urban cu cravată, iar acum face fotografii.

Mugurel (mugurelu.ro) a scris comenzi de linux mulți ani lucrând în departamentul de IT al unei companii antivirus care are ca mascotă o umbrelă, mai nou scriind și proiecte pentru aceeași companie. În timpul liber face fotografii de concert și fugărește păsări pe câmpii, tot în scop fotografic.

Manny (phototrotter.ro/manny). Expresia indirectă a curentului iocu-list si iol-ian printr-un alter ego al phototrotterilor, Manny își ia numele de la personajul principal din The Grim Fandango - "My name is Manuel Calavera and I will be your travel agent". Metoda lui preferată de călătorie este cu picioarele în sus într-un buzunar de rucsac și are o slabiciune pentru clișeele fotografice turistice.